Termeni si conditii

1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

Proprietarul site-ului academia.robomarketing.ro ("Site-ul") este societatea ROBOMARKETING S.R.L., cu sediul in str. Sloboziei nr.16, Calarasi, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J51/340/2019, cod unic de inregistrare 40838015, in calitate de operator ("Operatorul"). Reprezentantul legal este Ulmeanu Adrian, administrator.

Site-ul este accesibil publicului larg pentru informare cu privire la serviciile si evenimentele societatii.

ROBOMARKETING respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de "date personale".

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos ("Conditii generale"), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu ROBOMARKETING.

3. Descrierea serviciilor

ROBOMARKETING pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

4. Descrierea serviciilor si a produselor comercializate

Pe acest website pot fi achizitionate prin plata cu cardul urmatoarele servicii:
  • cursuri de marketing;
  • servicii de consultanta in marketing;

Va recomandam sa cititi in detaliu descrierea fiecarui produs achizitionat. 

Politica de livrare a produselor

Fiecare produs achizitionat va fi livrat dupa ce plata a fost finalizata, conform descrierii de pe pagina fiecaruia in parte. Mai multe detalii despre livrare pot fi gasite pe pagina individuala a fiecarui produs.

Politica de retur/anulare

In cazul in care va razganditi si doriti sa anulati o comanda, trebuie sa ne notificati prin email la office [at] robomarketing.ro

Nu exista comision pentru anularea comenzilor. In functie de modalitatea de plata aleasa, returnarea banilor se face in 5-15 zile lucratoare.

5. Drepturile de folosinta a continutului acestui site web

Informatiile de pe acest site sunt protejate conform legislatiei in vigoare. Scopul lor il reprezinta informarea publicului. Este interzisa preluarea continutului site-ului in orice scop.

In lipsa unui acord scris din partea robomarketing.ro respectiv a Robomarketing SRL, puteti pelua maxim 200 de caractere din paginile acestui site daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului sau al paginii sursa.

6. Neangajarea raspunderii

ROBOMARKETING nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

ROBOMARKETING nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

ROBOMARKETING nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

ROBOMARKETING nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.

7. Reguli generale

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

8. Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

ROBOMARKETING nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

9. Drepturi de proprietate intelectuala

ROBOMARKETING este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea ROBOMARKETING.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la ROBOMARKETING, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Uilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, ROBOMARKETING, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman.

Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

10. Actualizarea conditiilor generale

ROBOMARKETING isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

11. Cum ne puteti contacta?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office [at] robomarketing.ro

12. Modificari ale documentului

Aceste Conditii Generale sunt actualizate periodic; ori de cate Operatorul va face o modificare, o va afisa pe Site.

Data ultimei actualizari: februarie 2019